Wednesday, April 30, 2014

Φύλλα κάνναβης με ζύμωση ένδεκα ημερών ανακάλεσαν μικροδόσεις μαγικών μανιταριών

εικόνα: psymposium, G. Deoudis
30 Απριλίου, και έλαβα την προ-τελευταία μερίδα από τα  φύλλα κάνναβης τα οποία έχουν υποστεί ζύμωση. Όπως και τις προηγούμενες φορές, η όλη εμπειρία ήταν αρκετά έντονη ανακαλώντας τις μικρο-δόσεις μαγικών μανιταριών που είχα λάβει πριν από 6 μήνες. Μια έντονη ψυχοδηλωτική (ψυχή + δήλωση/φανέρωση --> manifestation of the soul) εμπειρία, της οποίας ένα μικρό ποσοστό μπόρεσα να εκφράσω με λέξεις.

Βαθιές συνειδητοποιήσεις έρχονται στην επιφάνεια για το σκοπό μου εδώ στη Γη. Ενώ, μια έντονη ενεργειακή εμπειρία με κλόνισε συθέμελα λίγο αργότερα. Τα μαγικά μανιτάρια προχωρούν, συνεχίζουν ανοίγοντας το δρόμο, οδηγώντας με βαθύτερα στο ενεργειακό τούνελ μέχρι την ολοκληρωτική απελευθέρωση.

Ηχογράφηση, 11:55, Διάρκεια: 42' 58"


Κάτι άλλο, εκφράζοντας πάντοτε αυτό που αισθάνομαι με ειλικρίνεια δίχως να κρύβω κάτι, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό με ποιό τρόπο-ενδεχομένως με  βλέπουν όσοι βρίσκονται πολύ μακριά από αυτές τις ουσίες-οι οποίες υπενθυμίζω είναι ψυχοδηλωτικά, αυτές οι ουσίες δεν είναι ναρκωτικά, αυτές οι ουσίες δεν προκαλούν κάποιου είδους εξάρτηση και οι οποίες, έχουν τη δυνατότητα ανοίγματος Πυλών, ενεργειακών πυλών σε ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο. Είχα αναφέρει και παλαιότερα, ότι τα φύλλα κάνναβης τα προμηθεύομαι από κάποιον γνωστό γνωστού, δεν ασχολούμαι προσωπικά με κανένα τέτοιο «σπορ», το αναφέρω εκ νέου :)

Έντονη αίσθηση ότι.. δεν είμαι καλωδιωμένος για να λειτουργώ σε αυτό τον κόσμο που ζούμε. Η καλωδίωσή μου είναι διαφορετική. Βαθύτερη συνειδητοποίηση του ρόλου μου εδώ στη Γη. Το βίωσα έντονα συναισθηματικά. Πολύ έντονα. Ενώ, είχα και δεύτερη ενεργειακή εμπειρία, αυτή τη φορά της κάθαρσης.

Ηχογράφηση, 15:38, Διάρκεια: 17' 25"


Αργότερα υπήρξε και εμπειρία ενός νοοτρόπου ανοίγματος, μια διεύρυνση του μυαλού προς όλες τις κατευθύνσεις. Ένας νέος «χώρος» νοητικός ανοίχθηκε και βρέθηκα σε ένα εντελώς καινούργιο «χώρο». Μετακίνηση, πλήρης μετακίνηση της αντίληψης εσωτερικά, σε διαφορετικά επίπεδα.

Ψυχοδήλωση. Άμεση διαπίστευση μιας ψυχεδελικής (ψυχοδηλωτικής/mind manifesting) εμπειρίας, αγκαλιάζοντάς με ενεργειακά πρώτα στο επίπεδο της ψυχής και έπειτα στο νοητικό.

Αισθάνθηκα ότι κατά τη διαδικασία ζύμωσης των φύλλων κάνναβης ενδεχομένως αναλαμβάνει δράση μια άλλη ψυχοτρόπος ουσία της κάνναβης, η οποία επενεργεί συνεργιστικά με κάποια ουσία στα μαγικά μανιτάρια, ψιλοκυβίνη, ψιλοκίνη, μπαεοκυστίνη, ή κάποια άλλη.

Ηχογράφηση, 21:10, Διάρκεια: 7' 17"


Είμαστε φυλακισμένοι μέσα στο ίδιο μας το μυαλό, το οποίο δημιουργεί την δική του πραγματικότητα --ό,τι νευρικό σήμα είναι σε θέση να κωδικοποιήσει ο εγκέφαλος τέλος πάντων-- χρησιμοποιώντας μόνο ένα πολύ μικρό μέρος από το σύνολο, τον τεράστιο όγκο της Κοσμικής Γνώσης και της Κοσμικής Πληροφορίας που λαμβάνει η ψυχή από το σύμπαν. Η συνείδηση η παραγόμενη εκ του μυαλού διαφέρει τόσο πολύ από την Υπερσυνείδηση η οποία εισρέει νοτίζοντας κάθε κύτταρο της ψυχής μας και είναι αυτή η αίσθηση των πληροφοριών από τον μελλοντικό χρόνο γεγονότων, που τους δίνουμε διάφορες ονομασίες, όπως διαίσθηση, τηλεπάθεια κ.λ.π.

Λίγο αργότερα, ενσυναισθητικά κύματα πλημμυρίζουν το είναι μου, δημιουργώντας μία γλυκιά, καινοφανή κατάσταση εμπειριών.

Βίωση της σημαντικότητας των ψυχοτρόπων ουσιών (συγκεκριμένα των ψυχεδελικών) ως σημαντικότατα εργαλεία για τη διερεύνηση και χαρτογράφηση της ψυχής. Η ψυχή υπάγεται σε άλλους νόμους και λειτουργεί πολύ διαφορετικά από οτιδήποτε γνωρίζει το μυαλό. Η ενέργεια της ψυχής είναι πολύ πιο λεπτόρευστη, είναι μια διαφορετικού είδους ενέργεια με διαφορετική σύσταση και δυναμικό δράσης.

Είμαι ταυτοχρόνως ο παρατηρητής και το παρατηρούμενο, οι καταστάσεις βιώνονται έξω από το μυαλό μου, σε ένα νέο πλαίσιο σκέψης και προτύπων σκέψεως. Μετακίνηση εσωτερικά, σε διάφορα επίπεδα. Έντονη αίσθηση, τα τελευταία συμπτώματα τις επίδρασης έφυγαν κατά τις 00:30 το πρωί (1η Μαΐου).

2 comments:

  1. Καλησπέρα φίλε, μένω ολλανδία. Ξέρεις πως μπορώ να πετύχω αυτη την ζύμωση ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπέρα. Την ποσότητα φύλλων κάνναβης που μου έφεραν την άφησα μέσα σε εφημερίδες όχι σφιχτά τυλιγμένες για 4 μέρες πριν τα βάλω στο ψυγείο. Τσέκαρε κάθε μέρα για σημάδια μούχλας --αερίζονται έτσι και τα φύλλα-- και έπειτα βάλε τα στο ψυγείο. Τα φύλλα είναι φρεσκοκομένα από θηλυκά φυτά κατά τη διαδικασία συλλογής των μπουμπουκιών.

      Από προσωπική εμπειρία, όσο περισσότερο αφήνονται τα φύλλα όλα μαζί στη φάση ζύμωσης τόσο πιο έντονη είναι η εμπειρία. Για παράδειγμα, η χθεσινή ^ που είναι με φύλλα 11 ημερών, με πήγε για 11+ ώρες !

      Θα είναι σημαντικό να ξεκινήσει κάποια αντίστοιχη καταγραφή και από άλλα άτομα, μιας και στο παγκόσμιο διαδίκτυο δεν βρήκα κάτι παρόμοιο, με ωμά φύλλα κάνναβης και ανάκληση μικροδόσης μαγικών μανιταριών έπειτα από.. 7 μήνες (και συνεχίζει).

      Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραζόσουν τις όποιες εμπειρίες σου από εδώ. Σχετικά με τις μικροδόσεις, ξεκίνησα καταγραφή στις 26 Σεπτέμβρη 2013.

      Delete