Sunday, December 29, 2013

Επιστροφή στο Φυσικό Ιερό - Τα δέντρα ξεδιπλώνουν την γνώση τους ενεργειακά

Σήμερα το πρωί έκανα ακόμη μια σαλάτα και είπα να βάλω και τα τελευταία φύλλα κάνναβης διότι ούτως ή άλλως θα τα πετούσα, τουτέστιν βγήκαν πάνω από δυο χούφτες.

Βρισκόμουν στο σπίτι και έπειτα από μιάμιση ώρα ξεκίνησαν σιγά-σιγά τα συμπτώματα. Τα οποία δυνάμωναν σε ένταση σταδιακά. Κατέγραψα αρκετά στην εφαρμογή που καταγράφει ήχο αλλά και πάλι ο ήχος είχε διαλείψεις και κενά.


Ηχογράφηση, 15:14 - Διάρκεια: 9' 10"

Αισθάνθηκα ότι χρειάζεται να λαμβάνουμε τις ψυχοτρόπες ουσίες με μια νέα μεθοδολογία. Χρειάζεται να μεθοδολογείται ένα χτίσιμο της ουσίας στον οργανισμό λίγο-λίγο και αυτό διότι αυτές οι ουσίες είναι πολύ ισχυρές και επενεργούν με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι οι περισσότεροι μέχρι σήμερα αντιλαμβάνονται και εφαρμόζουν κατά τα ταξίδια ψυχοναυτικής.

Αυτές οι ουσίες είναι πανίσχυρες. Αν με 1 και μόνο γραμμάριο είμαι σε θέση έπειτα από δυο μήνες να έχω ψυχοδηλωτικές εμπειρίες με την ανάκληση της ψιλοκυβίνης στον οργανισμό μου με τη βοήθεια των ωμών φύλλων κάνναβης, αυτό δείχνει ότι με λίγο καύσιμο πηγαίνουμε πολύ μακριά. Στις περισσότερες από τις εμπειρίες μου όχι μόνο πήγα "πολύ μακριά", αλλά αισθάνθηκα ότι είχα αφήσει το σώμα μου και ότι ταξίδευα στο διάστημα, ανάμεσα στις διαστάσεις και σε διαφορετικούς κόσμους. Λοιπόν, ούτε διάθεση έχω να φουσκώσω πράγματα, εδώ μιλάμε για βαθιά ψυχοδηλωτικές εμπειρίες, που με συνεπαίρνουν κυριολεκτικά σε ενεργειακό, πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Και κάτι άλλο που σκεφτόμουν και παίζει κι αυτό σίγουρα σημαντικό ρόλο, είναι η μέθοδος λήψης. Ως γνωστόν, η διμεθυλοτρυπταμίνη (DMT), είναι πολύ πιο δραστική όταν λαμβάνεται ενδοφλεβίως από όσο αν καπνίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Salvia divinorum, έχει ισχυρότερη επίδραση όταν δεν καπνίζεται. Ξέρουμε επίσης ότι η κεταμίνη είναι πιο δραστική όταν λαμβάνεται δια στόματος, παρά όταν λαμβάνεται ενδομυικώς. Είναι σημαντικός δηλαδή ο τρόπος που λαμβάνουμε μια ουσία. Οι περισσότεροι έχουν συσχετίσει τη λήψη κάνναβης μέσω καπνίσματος, αλλά έχω την αίσθηση ότι μόνο με τη λήψη ωμής κάνναβης όπως στην περίπτωσή μου με αυτά τα πασπαλισμένα με υπολλείματα μπουμπουκιών φύλλα, σε αυτή την κατάσταση λοιπόν --και όπως έχω την αίσθηση-- η τετραϋδροκανναβινόλη (THC) είναι σε θέση να ανακαλεί την μικρής ποσότητας αποθηκευμένη στον οργανισμό μου ψιλοκυβίνη έπειτα από δυο μήνες. Και το πιο σημαντικό, ότι δεν υπάρχει ανοχή στην ουσία παιδιά. Κάθε 2 με 3 μέρες επαναλαμβάνω την εμπειρία με λήψη ωμών φύλλων κάνναβης και κάθε φορά έχω μια έντονη εμπειρία. Κάτι που σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να υφίσταται εάν λάμβανα κανονικές δόσεις ψιλοκυβίνης μέσω των "μαγικών" τρουφών, διότι εκεί υπάρχει το θέμα της ανοχής του οργανισμού στην ψιλοκυβίνη.

Και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να επαναληφθει κι από άλλους και πιο έμπειρους ψυχοναύτες. Αυτά ήταν και τα τελευταία φύλλα, δεν έχω άλλα, οπότε για τη συνέχιση αυτού του πειράματος και για να δω μέχρι που θα φτάσω με 1 γραμμάριο ψιλοκυβίνης από "μαγικά" μανιτάρια, θα χρειαστεί για την επόμενη φορά να πάω σε κάποιο κανναβοπωλείο εδώ στην Ολλανδία και να προμηθευτώ λίγη ποσότητα για να συνεχίσω τους πειραματισμούς. Και βεβαίως όπως μέχρι τώρα έκανα, ούτε αυτή την ποσότητα πρόκειται να την αλλοιώσω θερμαίνοντάς την (κάπνισμα).


Ηχογράφηση, 16:01 - Διάρκεια: 19' 47"


εικ. 1 και 2
Άφησα το σπίτι, ήθελα να πάω στο Φυσικό Ιερό μου, στο πάρκο εκείνο, στο συγκεκριμένο μέρος. Με το που έφτασα εκεί αισθάνθηκα αμέσως την ιερότητα του χώρου. Εξέπεμπε πολύ έντονα πνευματική ενέργεια, μια αίσθηση θρησκευτικότητας και ευλάβειας, ανεξάρτητη από θρησκείες και συστήματα.

Αισθάνθηκα επίσης ότι το σώμα χρειάζεται όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα, διότι και αυτό "αναπνέει" και αντιλαμβάνεται ενέργειες όπως αντιλαμβανόμαστε με τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.

Για ακόμη μια φορά αντιλαμβάνομαι τα δέντρα ως πνευματικές οντότητες με απίστευτο βάθος Γνώσης και Κοσμικής Σοφίας. Το ένα δέντρο, το λεπτό που κλίνει μέσα στη λίμνη (εικ. 1 αριστερά) είναι αυτό που λαμβάνει την Κοσμική Γνώση μέσα από το νερό και τη διοχετεύει στα υπόλοιπα, και είναι το νερό που υπάρχει σε όλα τα πλανητικά συστήματα και είναι εκεί όπου αποθηκεύεται όλη η Γνώση, εξ' ού, ότι το νερό έχει μνήμη.

Και το άλλο δέντρο, αυτό με τις χοντρές εξωτερικές ρίζες (εικ .1 δεξιά και εικ. 2), έχει τελείως διαφορετική ενέργεια. Έχει μια σταθερότητα και δύναμη που του επιτρέπει να αντέχει και να φιλτράρει δύσκολες στο χειρισμό ενέργειες.

εικ. 3
Το τρίτο δέντρο, αυτό που είναι πεσμένο στο έδαφος (εικ. 3), έχει μια τελείως διαφορετική ενέργεια. Μια ενέργεια ζωής και θανάτου, αυτό το δέντρο είναι ικανό να αντέχει πολύ ισχυρές κοσμικές ενέργειες. Και είναι αυτό που κατά βάθος κρατά την ισορροπία σε περιπτώσεις ισχυρού κλονισμού από έντονες εισροές κοσμικών ενεργειών και μπορεί να στηρίξει και τα υπόλοιπα πιο ευάλωτα δέντρα σε κρίσιμες καταστάσεις.

Και υπάρχουν και τα πιο λεπτά δέντρα τριγύρω, που είναι οι άγγελοι-προστάτες αυτών των τριών δέντρων. Και για μια ακόμη φορά αισθάνθηκα το δέος και την ευλάβεια αυτού του τόπου με τη Σοφία αυτών των δέντρων και τα όσα μπορούν και μου δίνουν. Αισθάνομαι πώς ακόμη και όταν τα επισκεφθώ νηφάλιος και πάλι θα αναγνωρίσω μέσα μου αυτή τη λεπτή και συνάμα δυνατή ενέργειά τους. Τώρα έγιναν τα πρώτα βήματα, η σύνδεση έγινε.

Ήθελα τόσο πολύ να βγάλω τα παπούτσια μου και να γειωθώ με όλη αυτή την ενέργεια που λάμβανα, αλλά είχε ψιλή βροχή και κρύο και δεν το έκανα. Αισθανόμουν διάφορες αρνητικές παρουσίες κάθε τόσο που θέλησαν να διακόψουν την σύνδεσή μου αυτή με τους συμβούλους και οδηγούς μου.

Και αισθάνθηκα για μια φορά ακόμη αυτό, ότι στη Γη η ανώτερη ενέργεια είναι αυτή της αγάπης, αλλά σε άλλα πλανητικά συστήματα υπάρχει κάτι ανώτερο ακόμη και από την αγάπη. Και η ενέργεια εκεί είναι τόσο λεπτής υφής που είναι μόλις ελαφρώς "ντυμένη" με διάφανη ύλη. Και τα πλάσματα εκεί είναι διάφανα, ενώ οι πιο φωτισμένες οντότητες εκείνου του πλανήτη/πλανητικών συστημάτων, φτάνουν στη Γη και εμφανίζονται εδώ σε κάποιους ανθρώπους ως φωτεινές σφαίρες.

Και η αντίληψη της ενέργειας που επικρατεί σε εκείνα τα πλανητικά συστήματα είναι σαν να ρέει χρυσάφι στον ουρανό αντί για αέρα, κάτι πιο παχύρευστο και συνάμα πιο ισχυρό από τον αέρα που αναπνέουμε εδώ στη Γη, αλλά τόσο πλούσιο ενεργειακώς. Και αυτό καλύπτει τα πάντα εκεί σαν συνειδητότητα. Σου αφήνει την αίσθηση μια βαθιάς πληρότητας, μακαριότητας και μακροθυμίας. Δεν χρειάζεται κανένας να κάνει τις απλές λειτουργίες σκέψης ή δράσης, διότι όλα υπάρχουν παντού και υπάρχει απλώς διάχυση της γνώσης, απορρόφηση από αυτά τα πλάσματα και διοχέτευση εκεί που χρειάζεται, όλα γίνονται αυτομάτως, από τη στιγμή που ανώτερες ενέργειες λαμβάνουν χώρα εκεί. Πράγματα οπως το να πει κάποιος ψέμματα, ή να κλέψει κάτι δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά εκεί, διότι όλα είναι ανοιχτά και όλα ανήκουν σε όλους. Εκεί, απορροφούν τη γνώση όπως εμείς εδώ αναπνέουμε, όλα γίνονται σε πιο ταχύ ρυθμό και σε πολύ μεγαλύτερο βάθος. Ωκεανοί Σοφίας ρέουν συνεχώς τριγύρω και δεν χρειάζεται να μιλούν, μόνο απορροφούν κύμματα Κοσμικών Ενεργειών, ενεργειών που είναι ασύλληπτα ισχυρές για εμάς τους ανθρώπους.
Και αυτά είναι μόνο κάποια από τα συστατικά αυτής της βαθειάς και λεπτοφυούς Κοσμικής γνώσης.

Κάποια δέντρα εδώ στη Γη είναι οι ιχνηλάτες, λεπτοπατούν ανάλαφρα στα Κοσμικά σπινθηροβολήματα, στις εκλάμψεις ισχυρών εκπομπών Γνώσης και γειώνουν κατευθείαν όλη αυτή τη γνώση στη Γη, διότι είναι αδύνατο να αποθηκευθεί κάπου αλλού. Έπειτα λίγο-λίγο και καθώς όλα τα δέντρα επικοινωνούν υπογείως μέσω των ριζών τους, γίνεται ένας διάλογος μεταξύ τους, ένας διάλογος για τον τρόπο χειρισμού και διοχέτευσης αυτής της ενέργειας. Και όσοι μπορούν να αγγίξουν κάποιες στιγμές αυτή την Γνώση μπορούν να φέρουν τμήματα αυτής στο φως.

Έβλεπα νοητικά τους υπόλοιπους κόσμους στο σύμπαν από εξαιρετικά μεγάλη απόσταση. Γνώριζα όμως ότι υπάρχουν και έβλεπα ότι η Γη δεν είναι παρά μια μικρή κουκίδα σε όλο αυτό το πραγματικά αχανές σύνολο διαστάσεων και κόσμων. Υπάρχουν διαφορετικά στρώματα ενέργειας, διαφορετικές οντότητες, προθέσεις, αντιλήψεις. Και όλα αυτά με πολλαπλές διακλαδώσεις μεταξύ τους, είναι απίστευτο να χωρέσει σε ανθρώπου νους το σύνολο της Δημιουργίας. Είναι μια αρμονικά αχανής ευλογία.

Και "βλέπω" και πάλι μπροστά μου να εμφανίζεται η αναγκαιότητα ενός νέου τρόπου να λαμβάνουμε αυτές τις ουσίες, λίγο-λίγο, κάποιες φορές να ενισχύουμε τη δράση τους με άλλες (όπως στην περίπτωσή μου της ενίσχυσης παύλα ανάκλησης της αποθηκευμένης στον οργανισμό μου μικροποσότητας ψιλοκυβίνης με τη βοήθεια της τετραϋδροκανναβινόλης (THC) από τα ωμά φύλλα κάνναβης. Αυτό μου παρουσιάστηκε σαν να είναι κάτι που χρειάζεται να ακολουθηθεί και να μυηθούν όλο και περισσότεροι σε αυτή την νέα μεθοδολογία.

Αυτό το χτίσιμο είναι ο τρόπος με τον οποίο το πνεύμα αυτών των φυτικών οντοτήτων (ή άλλων που χρησιμοποιούν τα φυτά) να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να ξεδιπλώσουν σιγά-σιγά όλη αυτή τη γνώση. Η Κοσμική Γνώση είναι κάτι το ασύλληπτο για τη δική μας νόηση και χρειάζεται να "εισέλθουμε" με αργά βήματα σε όλο αυτό.


Ηχογράφηση, 16:20 - Διάρκεια: 6' 39"

Εδώ είχα επιστρέψει σπίτι και είχα αρκετά έντονες εμπειρίες. Καθώς έφευγα από το πάρκο είδα κάποιους ανθρώπους και μπόρεσα να αισθανθώ την ενέργειά τους, τους έβλεπα μόνο ενεργειακά. Είδα τον πρώτο, έναν άνδρα περίπου 35 ετών και είχε μια πολύ βαριά, άσχημη ενέργεια, κρύα, σκουρόχρωμη σχεδόν μαύρη, εξερχόταν από την περιοχή του ηλιακού του πλέγματος.

Λίγο πιο πέρα ήταν ένας άλλος άνθρωπος και αυτός εξέπεμπε τόσο καλή ενέργεια, ένα πράσινο στο χρώμα του σμαραγδιού και ακτινοβολούσε ολόκληρο το ενεργειακό αυγό αυτού του ανθρώπου σε αυτό το χρώμα. Μια θερμότητα που ακτινοβολούσε καλοσύνη, ήταν πολύ όμορφο να το βλέπω και να το αισθάνομαι μέσα μου. Αυτό συνέβη και με δυο ακόμη άτομα αλλά σε χαμηλότερη ένταση, όσο περνούσε η ώρα δεν ήμουν σε θέση να βλέπω τόσο έντονα και ευκρινώς την ενέργεια άλλων ανθρώπων. Αλλά για όσο κράτησε ήταν πολύ ιδιαίτερη εμπειρία. "Είδα" την ενέργειά τους και την αισθάνθηκα να με "χτυπά" σαν κύμα, είτε δυσάρεστα, είτε ευχάριστα.

εικ. 4
Σε κάποια φάση αισθανόμουν ότι έμπαινα ενεργειακά σε μια δίνη, ολόκληρη η συνειδητότητά μου, δεν είχα σώμα και έμπαινα ολόκληρος μέσα σε μια δίνη, στροβιλιζόμουν. Αισθάνομαι τώρα ότι έχει ανοίξει κάτι από πάνω από το κεφάλι μου και όγκος γνώσης και σοφίας του σύμπαντος εισέρχεται μέσα μου σε ρευστή μορφή.

Βλέπω ότι η ενέργεια αυτή έχει τη μορφή εξαγωνικών σχηματισμών ή κάπως έτσι και έψαξα στο διαδίκτυο να βρώ κάτι παρόμοιο και μοιάζει όπως αυτό το sri yantra στα δεξιά (εικ. 4). Είναι πλεγμένο ενεργειακά από μια διαφορετικής ποιότητας ενέργεια με διάφορα χρώματα. Και αυτό αισθάνθηκα ότι υπάρχει σε κάθε άνθρωπο, βρίσκεται κάπου 15 με 20 εκατοστά πίσω και πάνω από το κεφάλι του, πιο συγκεκριμένα στην περιοχή πίσω από το σβέρκο. Είναι τρισδιάστατο, πάλλεται ενεργειακά και συνδέεται μέσω λεπτών ενεργειακών νημάτων με τα λεπτότερα σώματά μας.
Και είναι από εκεί που κάποιος άνθρωπος μπορεί και λαμβάνει γνώση από το σύμπαν. Διότι όλες οι εκλάμψεις και οι νέες ιδέες είναι "βομβαρδισμοί" κοσμικής γνώσης που κάποιοι άνθρωποι με λεπτότερες κεραίες είναι σε θέση κάποιες στιγμές να λαμβάνουν και ενίοτε να αξιοποιούν.

Επίλογος
Τις πρώτες ώρες η εμπειρία ήταν έντονη, πολύ έντονη, μόνο που αποκόπτωνταν κάθε τόσο από διάφορες αρνητικές οντότητες όπως τις αισθανόμουν, όσο βρισκόμουν στο Φυσικό Ιερό μου.

Τις υπόλοιπες ώρες όμως, αφότου σταμάτησα τις ηχογραφήσεις έγινε απίστευτα έντονη, άρχισε να γίνεται αφόρητα έντονη η εμπειρία. Αισθάνθηκα ότι ο νους μου είχε διασταλεί τόσο έντονα ώστε είχε απλωθεί σε χωρητικότητα όσο το δωμάτιο ολόκληρο. Κόντευε να "σπάσει"! Μου ήταν τόσο δύσκολο να "κουβαλώ" τόση πολλή γνώση.. αισθάνθηκα και λίγο αργότερα προσπάθησα να κλείσω τα μάτια για να απαλύνω την ένταση της εμπειρίας. Ήταν οι τρείς χούφτες φύλλα κάνναβης που αποδείχτηκε πολύ ποσότητα τελικά.
Με κλειστά μάτια νέοι κόσμοι ανοίγονταν και βρισκόμουν να πλέω ανάμεσα σε διαφορετικές συνειδητότητες και διαφορετικής υφής και πυκνότητας ενέργειες. Και αυτό συνεχίστηκε μέχρι που να κοιμηθώ.

2 comments:

  1. Ενδιαφέρουσα εμπειρία. Πώς είσαι σίγουρος ότι τα ωμά φύλλα κάνναβη σε έκαναν να αναβιώσεις τις επιδράσεις τις ψιλοκυβίνης; Η per os λήψη κάνναβης επιδρά πολύ πιο έντονα σε σχέση με το κάπνισμα και σε γενικότερα πλαίσια είναι μια αλλιώτικη εμπειρία, πόσο μάλλον στην ποσότητα που κατανάλωσες. Είχες ξαναφάει την ίδια ποσότητα ωμής κάνναβης στο παρελθόν με διαφορετική επίδραση; Θα είχε ενδιαφέρον να επαναλάμβανες το πείραμα μετρώντας όμως την ποσότητα κάνναβης που χρησιμοποιείς κάθε φορά. Επίσης θεωρείς πως έχει σημασία αν είναι χλωρή η κάνναβη η αποξηραμένη;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η εμπειρία είναι καθαρά ψυχοδηλωτική, διαφέρει εντελώς από αυτή της καπνιζόμενης μαριχουάνα. Ανοίχτηκα σε μυστικιστικά Βασίλεια παράλληλων κόσμων, πνευμάτων -η συνείδησή μου τουλάχιστον αυτό μου «έλεγε»- είχα αντίληψη του τρόπου επικοινωνίας των φυτών και δέντρων, συνομιλούσα ενεργειακά με αυτά, μου μετέφεραν τη γνώση τους κ.α. Να αναφέρω μάλιστα πως, ο γέλωτας είναι αισθητά περιορισμένος, σε αντίθεση και πάλι με την καπνιζόμενη μαριχουάνα. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι η απουσία ανοχής. Δεν χτίστηκε ανοχή σε 2,3 επανειλημμένες λήψεις φύλλων !

      Αρχικά είχα αυτή την εντύπωση -ότι τα ωμά φύλλα κάνναβης που υπέστησαν φυσική ζύμωση κάποιων ημερών- προκάλεσαν την ανάκληση της αποθηκευμένης στον οργανισμό μου ψιλοκυβίνης (ή μπαεοκυστίνης?). Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα διότι η εμπειρία ήταν πανομοιότυπη με την εμπειρία από τα μαγικά μανιτάρια ψιλοκυβίνης. Στα μόνα που διέφερε ήταν στην ένταση, δεν είχε την ένταση μιας κανονικής δόσης μαγικών μανιταριών αλλά περίπου της μισής και λίγο παραπάνω, έπειτα διέφερε και στη διάρκεια. Η λήψη των -υπό φυσική ζύμωσης- φύλλων κάνναβης είχε διάρκεια μεγαλύτερη σε σχέση με την ένταση της εμπειρίας της.
      Τελικά -και τώρα που πραγματοποίησα αναζήτηση- είδα ενδιαφέροντα πραγματάκια για τη δια στόματος (per os) λήψη μαριχουάνα και την επίδραση p.o. της THC.

      Αν θυμάμαι καλά είχα δοκιμάσει αποξηραμένα φύλλα δίχως αποτέλεσμα. Επίσης ανέφερα σε άλλη ανάρτηση εδώ την κατάποση του αποξηραμένου μπουμπουκιού, χωρίς κάποια επίδραση και πάλι.

      Ναι, το σκέφτηκα και εγώ να μετρήσω ακριβέστερα την ποσότητα αν θα υπάρξει άλλη φορά και βρω φύλλα.

      Delete